Tuesday, June 30, 2009

Menang Kamera di Zon Artis

Entry ni adalah untuk saya memenangi kamera di Zon Artis, Ingatkan nak tulis di blog http://myonlinecontest.blogspot.com, tetapi pihak http://zonartis.com mahukan entry daripada blog Bahasa Melayu dan nilai tiket nya ialah 5 tiket untuk setiap PR.


Hahaha. tentu anda semua tertanya-tanya, apa yang tiket2 ni? Sebenarnya zon artis buat contest lucky draw. Untuk masuk lucky draw ni kena ada tiket. Entry ni salah satu cara daripada 3 cara untuk dapat tiket. Kalau buat ketiga-tiga cara, lagi banyaklah boleh tiket, lagi banyak tiket lagi banyak peluang menang.

Cara pertama ialah dengan buat post (ni yang saya tengah buat ni), cara kedua ialah subscribe ke link blog yang diberikan (sila rujuk http://zonartis.com/zon-artis-contest). Cara ke tiga ialah dengan jadi 10 first commenter untuk setiap entry selepas entry contest tersebut. Boleh baca dengan lebih lanjut syarat-syaratnya di http://zonartis.com/zon-artis-contest

Dengan siapnya entry ini maka dapatlah 5 tiket kot (blog ni PR 1) , ditambah dengan 6 tiket daripada subscription feed ke email. Total = 11 tiket. Adakah saya ini bertuah? Mari kita tunggu dan lihat.

Cabutan bertuah dilakukan dengan menggunakan random.org.

Kawan-kawan yang nak join boleh lah ke http://zonartis.com/zon-artis-contest

"Hadiah contest ini ditaja oleh Gambar Hehe dan juga World Of Mohd. Azizwan"

--end of post --

No comments:

Post a Comment